Založ si blog

Posolstvo parlamentných volieb.

SLOVÁCI NESKLAMALI, ZVÍŤAZIL ZDRAVÝ ROZUM !!!

 

Voľby skončili podľa môjho očakávania, čo však nie je dôležité. Neporovnateľne dôležité je, že voľby potvrdili starú známu národnú skúsenosť: Vždy, keď boli Slováci v národnom ohrození, na poslednú chvíľu dokázali túto katastrofu zažehnať.

Voľby zaslúžene vyhral Matovič (nie OĽaNO). Matovič totiž nie je žiadny blázon, alebo šašo. Pochopil, že ak chce získať mandát na zmenu, musí prísť s novými metódami politiky. Len politickí dynosauri a ľudia so železnou košeľou to nemôžu a nemohli pochopiť.

Prepad Smeru je zákonitý, pretože Fico neubránil stranu pre vplyvom oligarchov, finančných skupín a takých ľudí,ktorí využili stranu na vlastné záujmy. Relatívne dobrý výsledok je vďaka osobe Pelegrína a zákona zotrvačnosti politického života. Ak dokáže Pelegríny stranu očistiť od hore spomenutých osôb a príde s novou víziou pre ľavicových voličov, má šancu na miesto na politickom výslní a návratu na vrchol.

Kotleba prepadol z doch dôvodov: 1. Neponúkol voličom konkrétne opatrenia na riešenie problémov, ktoré nastolil, hoci tento program odborníci v strane vypracovali, ale vedenie strany naň vôbec nereagovalo a ignorovalo ho 2. Konanie predsedu strany v posledných týždňoch nebolo zodpovedajúce politikovi, ktorý chce vládnuť. Ľudia to takto vyhodnotili.

KDH prepadlo, pretože Hlina urobil fatálnu a zároveň primitívnu chybu: Opustil stáročné kresťanské hodnoty a konzervatívne princípy z ktorých sa odvíja kultúra a podstata slovenského národa.

Za najväčší dôkaz toho, že Slováci preukázali pud sebazáchovy a zdravý rozum je fakt, že PS/ SPOLU sa nedostali do parlamentu. Dôvodom je, že sa pripravovali implantovať do kultúry národa úplne nové a cudzie prvky, hlavne LGT, ohrozenie tradičnej rodiny, stavanie homosexuálov na výslnie ( nič proti ním nemám), ktoré nikdy neboli súčasťou našej kultúry a dúfam, že ani nebudú. Keď k tomu pripočítame arogantné a povýšenecké správanie či už čelných predstaviteľov, alebo bežných členov- napr. my máme patent na rozum- nie je výsledok tejto neprirodzenej strany žiadnym prekvapením. V súvislosti s touto stranou ešte spomeniem jeden postreh: Matovič od začiatku vedel, že táto strana nie je vhodný partner do vlády, Kollár je omnoho prijateľnejší. Matovič nebude musieť riešiť pseudoproblémy a bude sa môcť viac sústrediť na skutočné problémy krajiny a venovať viac energie na ich riešenie.

Nakoniec Kiska. Prešiel len- len. Zákonite a toto považujem za ďalšie víťazstvo skutočných Slovákov a ich zdravého rozumu. Kiska je každou molekulou, každým atómom svojej osobnosti pokrytec a falošný človek. Nemá žiadne kvality na spoluúčasti pri riadení štátu. Keď ku nemu priradíme Remišovú, ktorá trpí mne neznámym psychickým ochorením , podobným narcizmu a absencie empatie, potom je volebný výsledok tejto strany zákonitý.

Vznikne koalícia aj s Kollárom, pretože Matovič nemôže riskovať krehkú koálíciu a nemá k tomu žiadny dôvod, pretože programy oboch strán sa vo veľkej miere prekrývajú.

Ak Matovič preukáže pevnú chrbtovú kosť a psychickú, či mentálnu odolnosť ( tieto vlastnosti bude potrebovať za vagón), potom sa môže zapísať do histórie Slovenska ako významný politik a štátnik. Všetko má v rukách pevnejšie ako mohol ešte pred niekoľkými hodinami čo i len snívať. Nikto nevie, čo bude zajtra, či o rok. Preto si zaželajme, aby taký zázrak , ako zažil Matovič, mohlo zažiť celé Slovensko.

P.S. Nevolil som OĹaNO.

Prečo je naša spoločnosť v tak nepriaznivej situácii

24.10.2019

Netreba sa príliš rozpisovať o tom, aká je naša spoločnosť rozdelená. Jej chovanie je charakterizované negativizmom a zlou atmosférou. Vládne v nej nevraživosť, nedôvera, strach z budúcnosti. Kedysi ľudia neradi odchádzali do dôchodku, boli smutní, že opúšťajú kolektív a prácu, v ktorých strávili mnohokrát celý produktívny život, dnes sa ho nemôžu [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 2080x
Priemerná čítanosť článkov: 1040x

Autor blogu

Kategórie